Ένας εργάτης που απολυμαίνει μία πόρτα

Παρέχουμε τις κάτωθι εξειδικευμένες λύσεις για την καταπολέμηση και του SARS- COVID 19 όπως:

 • Ψεκασμό με ειδικούς ψεκαστήρες κατάλληλο απολυμαντικό σκεύασμα εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ.

 • Απολύμανση με Ε-Spray Electrostatic

  Το E-Spray Electrostatic είναι ένας φορητός επαγγελματικός ψεκαστήρας που χρησιμοποιεί την αρχή της ηλεκτροστατικής επαγωγής για την αποτελεσματική και ομοιόμορφη διανομή απολυμαντικού σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

  Τα μικρόβια εξαπλώνονται πολύ γρήγορα και ρυπαίνουν γωνίες ή κρυμμένα σημεία.

  Με τη χρήση του E-SPRAY το ηλεκτροστατικό φορτισμένο απολυμαντικό διάλυμα μπορεί να φτάσει σε ολόκληρη την στοχευμένη περιοχή ομοιόμορφα, τυλίγοντας εντελώς την επιφάνεια και απολυμαίνοντας κάθε μέρος μέχρι και τα πιο κρυμμένα σημεία.

 • ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΟΖΟΝΤΟΣ

  Η γεννήτρια όζοντος κάνει απολύμανση και απόσμηση στον αέρα και τις επιφάνειες με από λυτη ασφάλεια εξαλείφοντας βακτήρια, τους μύκητες, μικρόβια, παράσιτα καθώς και ακάρεα, ψύλλους, ψείρες και έντομα. Είναι μικρή σε μέγεθος και μεταφέρεται εύκολα.

  Το όζον (Ο3) αποτελείται από τρία άτομα οξυγόνου και είναι ένα ισχυρό οξειδωτικό μέσο που μπορεί να προκαλέσει οξείδωση σε άλλα μόρια σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  Είναι πολύ ισχυρότερο από το οξυγόνο (Ο2) προσκολλάται σε άλλα μόρια ή μεταβάλει τη χημική δομή τους καταστρέφοντας έτσι όλους τους μικροοργανισμούς.
  Διεισδύει σε κοιλότητες, υφάσματα και χαλιά.

  Ο χρόνος απολύμανσης εξαρτάται από το μέγεθος της περιοχής ενδεικτικά για 50m2 σε 15’ περίπου και στο τέλος χρειάζεται ο χώρος να αεριστεί για περίπου 40» λεπτά.